Search
Show prices tax exclusive
English

Order from 25 pieces Fast delivery from stock Free shipping in NL from 125,- (Ex. VAT) Free samples to test 14 days to reconsider

Over Ons

Nipak: Uw partner voor innovatieve kunststof verpakkingsoplossingen

Nipak is een toonaangevende leverancier van innovatieve kunststof verpakkingsoplossingen voor een breed scala aan industrie├źn. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten en diensten, waaronder:

  • Plastic flessen: Nipak biedt een breed scala aan plastic flessen in verschillende maten, kleuren en materialen. Wij kunnen flessen op maat maken voor uw specifieke behoeften, of u nu op zoek bent naar een eenvoudige fles voor water of een complexe fles met bedrukking voor uw product.
  • Potten: Naast plastic flessen bieden wij ook plastic potten aan. Potten zijn ideaal voor cosmetica, voedingsmiddelen en andere producten die een stevige verpakking nodig hebben.
  • Jerrycans: Nipak levert jerrycans voor het transport en de opslag van vloeistoffen. Jerrycans zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, en zijn ideaal voor chemische producten, brandstoffen en andere gevaarlijke stoffen.
  • Emmers: Nipak biedt emmers aan voor het transport en de opslag van vloeibare en vaste producten. Emmers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, en zijn ideaal voor voedingsmiddelen, verf, en andere producten.

Waarom kiezen voor Nipak?

  • Innovatie: Nipak is voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve kunststof verpakkingsoplossingen die uw producten beter beschermen en uw bedrijf helpen te groeien.
  • Kwaliteit: Wij zijn committed aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten.
  • Service: Nipak biedt een uitstekende klantenservice. Wij staan altijd klaar om u te helpen met uw verpakkingsbehoeften.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste kunststof verpakkingsoplossing voor uw behoeften.

Customer service: Phone: +31 348-553644 E-Mail: info@nipak.nl

Keurmerken Nipak BV, Webwinkelkeur, Iso9001, Feedback company

Betaalmogelijkheden Nipak.com iDEAL, Visa, bankcontact, Giropay, Paypal enz.